Rehvi mustri sügavuse nõuded ja kontrollimine - Carfox - täisteeninduslik autoremonditöökoda

Jätkades Carfoxi veebilehe kasutamist, nõustud meie kasutajakogemuse parandamiseks mõeldud küpsiste ja nende kasutamise tingimustega. Loe lähemalt

CARFOX BLOG

Rehvi mustri sügavuse nõuded ja kontrollimine

2 min lugemist

Rehvi mustri sügavuse kontrollimiseks ei ole vaja rohkemat teha kui leida tavaline euromünt, see mustri vahele pista ja allolev graafik mõõdupuuks võtta. 1,2 eurostel on mõõdupuudeks väline rant ja numbri alumine äär. 50-sendisel on C-tähe alumine osa ja samuti numbri alumine äär.

Talverehvide kasutamine on Eestis kohustuslik alates 1. detsembrist kuni 1.märtsini. Sõltuvalt ilmastikuoludest võib naastrehvide kasutusaega pikendada, kuid mitte rohkem kui 1. oktoobrist kuni 30. aprillini.

Muu rehvi hoolduse, mustri sügavuse, rõhu, roteerimise ja balansseerimise kohta saab lugeda meie Rehvivahetuse ABC postitusest.

Rehvivahetuse, sildade reguleermise ja sügishooduse jaoks on meil ka käima sügishoolduse kampaania, mille 3 eri paketti hoolitsevad selle eest, et auto oleks talveks valmis.

Et näha suuremalt, vajuta pildile.

info2Kui sulle meeldis see postitus või leidsid siit kasulikku infot, ole meheks või naiseks ja jaga seda postitust ka sotsiaalmeedias.

 


Loe lisaks