Septembris on kõik auto hooldus- ja piduritööd -20% - Carfox - täisteeninduslik autoremonditöökoda

Jätkades Carfoxi veebilehe kasutamist, nõustud meie kasutajakogemuse parandamiseks mõeldud küpsiste ja nende kasutamise tingimustega. Loe lähemalt

CARFOX BLOG

Septembris on kõik auto hooldus- ja piduritööd -20%

3 min lugemist

Suvi hakkab selleks aastaks vaikselt selja taha jääma nagu ka puhkused ja sõidetud tolmused külavaheteed. Auto, mis on suvel tublisti kasutust leidnud, oleks vaja enne talve tulekut hooldada ning pidurisüsteemid üle vaadata.

Selleks pakume Sulle septembrikuu jooksul nii auto korralist hooldust kui ka piduritöid lausa 20% soodsamalt. Allahindlus laieneb kulumaterjalidele ja varuosadele.

Kampaania raames pakume järgmisi töid tavapärasest soodsamalt:

HooldustöödPiduritööd
Mootoriõli- ja filtri vahetusPidurivedeliku vahetus
Mootori õhufiltri vahetusPiduriklotside vahetus
Salongi õhufiltri vahetusPiduriketaste vahetus
Kütusefiltri vahetusPidurisadulate hooldus, remont ja vahetus
Käigukasti õli ja filtri vahetusKäsipiduri hooldus ja remont
Vahekasti õli vahetus
Esi- ja tagadiferentsiaali õli vahetus
Jahutusvedeliku vahetus
Süüteküünalde vahetus
Lamerihma, selle pinguti ja vabajooksurullide vahetus

Piduritööde puhul saad valida paljude erinevate kvaliteet-tootjate brändide vahel nagu näiteks Brembo, Zimmermann, TRW, Delphi jpt.


Broneeri endale aeg juba täna

Kampaaniapakkumisest osa saamiseks täida ära alljärgnev vorm ja meie kliendinõustaja võtab Sinuga peatselt ühendust.


 

Kui tihti tuleks vahetada mootoriõli?

Õli on iga mootori töö jaoks möödapääsmatuks abimeheks, vähendades oluliselt liikuvate osade hõõrdumisest tekkivat temperatuuri ja kulumist. See imeline abivahend saab aga Eesti teedel korralikult vatti.

Lisaks lubrikeerivale toimele aitab õli Sinu masina mootorit seestpoolt puhtana hoida, sidudes endaga sinna sattunud mustuse. Pikapeale hakkab see aga õli lubrikeerivaid omadusi piirama, kulutated seeläbi mootorit tavapärasest rohkem.

Kui uuematel masinatel soovitavad osad tootjad õli vahetada iga paari aasta tagant, siis isegi long-life õli kasutades on see Eesti temperatuuri kõikumiste jaoks ilmselgelt liiga palju. Eestis sõites soovitame vahetada mootoriõli iga-aastaselt või vähemalt 15 000 km tagant.

Milleks mulle töökorras pidurid?

Hmmm, jah, järgmine küsimus paluks! Samas on siin ka teine vähem ilmselge vastusevariant. Nimelt saame tänu töökorras piduritele vajadusel autoga kiiresti sõita. Ilma hästi töötavate piduriteta ei julgeks ükski mõistlik inimene maanteele sõitma minna.

Selleks oleks mõistlik peale suvist kuuma ning pikkasid maanteeotsasid lasta oma auto pidurid üle kontrollida. Septembri jooksul on kõik piduritööd Carfoxis 20% soodsamad.


Loe lisaks