Carfox pakub 0% intressi ning lisakuludeta järelmaksu võimalust - Carfox - täisteeninduslik autoremonditöökoda

Jätkades Carfoxi veebilehe kasutamist, nõustud meie kasutajakogemuse parandamiseks mõeldud küpsiste ja nende kasutamise tingimustega. Loe lähemalt

CARFOX BLOG

Carfox pakub 0% intressi ning lisakuludeta järelmaksu võimalust

3 min lugemist

Meil on Carfoxis rõõmsaid uudiseid. Nimelt oleme alustanud koostööd Eesti ühe soodsaima ja kiireima järelmaksu pakkuja ESTO AS-ga. Nüüdsest on võimalik oma auto hooldus- või remonttöid finantseerida osamaksete kaupa, võimaldades seeläbi oluliselt paindlikumat makselahendust.

Valida saad kolme paketi vahel, millest kahel on lühike tagasimakse periood ja seeläbi puudub nii intress kui ka lisakulud. Tavapaketiga saad võtta järelmaksu kuni 10 000€ ning tagasimakse perioodi pikkuseks on maksimaalselt 4 aastat.  

 
Sissemaks
Lepingutasu
Intressimäär
Maksimaalne periood
Maksa hiljem
0€
0€
0%
1 kuu
ESTO 3
0€
0€
0%
3 kuud
ESTO tavaleping
0€
alates 0€
alates 0%
4 aastat

Carfoxi tegevjuht Marko Kraas: “Carfoxis on varasemalt silma jäänud mitmeid juhtumeid, kus klient peab kriitilise rikke kõrvaldamiseks korraga välja käima mitmeid tuhandeid eurosid. Kuna tegemist on planeerimata väljaminekuga ja auto on paljude perede jaoks peamiseks igapäevaseks liikumisvahendiks, on seesugused rahalised otsused keerulised.”

“Kui senini oleme proovinud klientidele rahaliselt vastu tulla, jagades maksed väiksemateks summadeks, siis nüüdsest tekkis võimalus koostööd teha ESTO järelmaksuga,” nentis Kraas. “Omaltpoolt näen seda kliendi jaoks hea ja turvalise võimalusena oma auto kiiresti ja soodsalt korda teha. ESTO näol on tegemist hetkel järelmaksuturu parima pakkumisega.”

ESTO tegevjuht ja omanik Mikk Metsa: “ESTO-s on meie jaoks esmatähtis lõpptarbija mugavus, kiirus ja turvalisus. Selliselt on hea meel näha innovaatilisi ettevõtteid, kes jagavad meie nägemust ning soovivad seeläbi pakkuda oma klientidele võimalikult mugavaid lahendusi. Autode remontimise valdkond on kindlasti koht, kus järelmaksu võimalusi hetkel napib.”

Täpsemat infot meie järelmaksu võimaluste kohta leiate siit. Taotluse täitmine, vastuse saamine ning lepingu sõlmimine võtab aega vaid mõned minutid. Seniks aga ohutut liiklemist.


Loe lisaks