Aastalõpp Carfoxiga - Carfox - täisteeninduslik autoremonditöökoda

Jätkades Carfoxi veebilehe kasutamist, nõustud meie kasutajakogemuse parandamiseks mõeldud küpsiste ja nende kasutamise tingimustega. Loe lähemalt

CARFOX BLOG

Aastalõpp Carfoxiga

6 min lugemist

Jällekord on maakera teinud täistiiru ümber päikese. Õnneks pole vahepeal maailmalõppu toimunud ja ka Carfox on veel alles. Nüüd on paras aeg kokku võtta minev ning otsa vaadata tulevasele.

Seekordses blogis vaatame üle, mida põnevat on Carfoxis aastal 2019 toimunud ning milliseid asju võid tuleval aastal oodata.

Seniks aga jõulukampsunid selga ning korralikud talverehvid alla.

Carfoxi jaoks edukas aasta

Meil on rõõm tõdeda, et Carfoxi jaoks oli aasta 2019 igati edukas, kus teenindasime võrreldes eelmise aastaga üle 20% rohkem autosid. Sellele aitas kindlasti kaasa mitmed uued teenused ning üha populaarsust koguvad kevad- ning sügiskampaaniad, mille osavõtjate arv rohkem kui kahekordistus.

Uus asukoht, uued teenused

Tänu uuele ning suuremale äripinnale kolimisega oleme saanud käesoleval aastal veelgi oma teenuste valikut täiustada.

Näiteks oleme käesoleval aastal oluliselt suurendanud oma keretööde võimekust palgates juurde professionaalset tööjõudu ning täiustades oluliselt kere- ja värvitööde osakonna tööd. Tulemuseks on tipp-klassi tase igale kere- ning värvitööle. Meie tööde valikusse on lisandunud ka näiteks plekitööde teenus.

Uus kvaliteedijuht

Aastal 2019 tegime suure hüppe ka oma teenuste kvaliteedi tõstmises. Selleks lõime ettevõttes uue kvaliteedijuhi ametiposti, mida hakkas täitma kullipilguga Markku Reinvee. Nüüdsest ei lähe meie majast välja ükski remondi- ega hooldustöö ilma, et vähemalt kaks silmapaari poleks seda üle vaadanud.

Uus paindlik järelmaks

Kes veel ei ole märganud, siis sellest aastast pakume kõiki oma töid ja teenuseid vägagi paindliku Esto järelmaksuga. Niimoodi saad vajaminevad tööd tehtud 0% intressi ja ühegi lisakuluta.

Töökojas võid kohata mitmeid uusi nägusid

Tänu suuremale tööpinnale ning laiemale teenuse valikule oleme juurde palganud mitmeid uusi ning vägagi võimekaid spetsialiste. Nii saame tagada lisaks parimale kvaliteedile ka lühemaid ooteaegu.

Investeeringud masinaparki

Aastal 2019 oleme suuresti investeerinud oma töökoja sisseseade parandamisele ning masinapargi uuendamisele. Näitena saaks esile tuua diagnostika valdkonna, kus tänu uutele ning võimsatele aparaatidele saame pakkuda nii margipõhiste kui ka üldiste veakoodide lugemist. Lisaks saame pakkuda paljudele markidele erinevaid seadistus- ja programmeerimistöid.

Eksklusiivseimad automargid, mida oleme remontinud

Kuigi meie töökojas võid tihti kohata vägagi kalleid ja ekslusiivseid masinaid, siis käesolevast aastast tasub ehk eraldi äramärkimist selline haruldus, nagu seda on Fisker Karma. Seda Soomes toodetud autot on meie andmetel Eestis vaid 3 mudelit, mis kõik käisid käesoleval aastal Carfoxis ka hoolduses ja remondis.

Lisaks on Carfoxi tõstukitel käesoleval aastal suhteliselt tihti märgata olnud selliseid luksusmasinaid nagu Maserati, Tesla, Bentley ja Aston Martin, millest viimaseid on kokku lausa 9 isendit meie juurest aastaga läbi käinud.

Mida toob aasta 2020?

Tuleval aastal on plaanis laiendada oma teenuste valikut veelgi, kaasates pakkumistesse mitmeid huvitavaid koostööpartnereid. Keda täpsemalt, näete juba uuel aastal.

Lisaks muutuvad ka meie lahtioleku ajad ja seda veelgi mugavamaks, kus uksed avame juba kell 8 hommikul ning autot saad lunastada kella 7-ni õhtul.

Läbi aegade suurim auto ümberehitus

 

Carfoxis ei tegele me ainult remondi ja hooldusega vaid loome vahel ka midagi uut. Peagi on valmis saamas meie läbi aegade suurim projekt, mille tulemusena valmib Eesti jaoks midagi täiesti unikaalset. Mis see aga on, jäägu hetkel veel saladuseks.

Mart Seim Tokio olümpiale

Aastal 2019 jätkasime Eesti esiktõstja Mart Seimi toetamist ning hoiame talle kindlasti pöialt ka 2020 a. suveolümpial Tokios.

Meiepoolt aga kõigile head vana-aasta lõppu ja veel paremat saabuvat uut.


Loe lisaks