Intervjuu Mart Seimiga: muljed Olümpiast - Carfox - täisteeninduslik autoremonditöökoda

Jätkades Carfoxi veebilehe kasutamist, nõustud meie kasutajakogemuse parandamiseks mõeldud küpsiste ja nende kasutamise tingimustega. Loe lähemalt

CARFOX BLOG
Mart-seim

Intervjuu Mart Seimiga: muljed Olümpiast

4 min lugemist

Istusime maha Mart Seimiga, et uurida lähemalt kuidas enesetunne ja üldmuljeid pärast Olümpiat on. Mart oli ehk vaid veidi väsinud näoga, kuid jutult muhe ja lõbus nagu ikka. Järgenb siis intervjuu, head lugemist!

Alustame võistlusvälistest muljetest, kuidas oli olla Olümpial?

Juba Olümpial olla oli midagi väga erilist, Tavaliselt on nii, et kõik sportlased on ühes hotellis ja ainult ühelt alalt, minu puhul siis tõstmisest. Aga seal olid kõik sportlased ühes külas, kus oli üle 10 000 sportlase, see oli ikka midagi palju enamat.

Võislusväliseid muljeid… käisin vaatamas kergejõustikku ja võrkpalli, teisi kahjuks ei jõudnud, küll aga jõudsin ma Bolti 100 ja 4x100m jooksud ära vaadata, see kuidas rahvas selle mehe peale karjus oli ulme.

Ossa raks, kuidas niipaljude sportlastega koos olla oli? Kas õhk oli soe, närviline? Olid sõbralikud või oli ka ego tunda?

Kõik olid väga sõbralikud ja Olümpiakülas küll polnud tunda, et keegi sportlane oleks rohkem staar kui teine.

Korraks küll nägin kuidas asi sööklas segaseks läks kui paljud jooksid, telefonid pihus, jalgpallur Neymari juurde pildistama.

Kuidas Rio muidu oli, kas sattusid ka Olümpiaalast välja? Vastas see välismeedias kõlanud õudustele?

Ei tea kas kahjuks või õnneks, aga ei sattunud väga välja. Sinna sõites oli näha küll, et seal kus Olümpia küla oli, olid kõik hooned väga ilusad ja korras, kuid äärelinn oli ikka valus vaatepilt, raske mõista kuidas inimesed sellistes kohtades üldse elada suudavad. Aga jah, seal kus me olime, ei olnud seda masendust niiväga näha.

Kuidas muidu enesetunne pärast seda seika? Kuidas õlg?

Eile(25.08) alles jõudsin, seega ikka väsinud. Aga õlg annab natuke tunda ikka, teatud nurga alt, kuid eks järgmine nädal teeb õlast pildi ära ja saab täpselt teada.

Nagu mõista oleme saanud, siis ega sa väga rahul selle Olümpiasooritusega tol hetkel ei olnud, kuid nüüd kui veidi seedida oled saanud, kas on juba konkreetseid õppetunde ka selgunud sellest jõupingutusest?

Muidugi lootsin enamat ja see 250 oli täitsa okei tõste, et sellesmõttes on kahju. Kuid esikolmik oli seekord natuke liiga kaugel ees ka.

Arvad, et konkurendid olid vahepeal steroidi pannud või vahepeal lihtsalt karmimini rebinud?

No on ikka kahtlane küll kui 31 aasta sportlane arenes 40kg Euroopakatest ja võttis 10kg juurde, ei taha midagi otseselt väita, aga eks kümne aasta pärast näeb.

Nojah, neid jõumürke on nii palju, et preagu on veel pea võimatu kõikide vastu kontrolli teha, aga muus plaanis koheldi hästi, toit oli hea ja peaalus mugav?

Seda muidugi, üldjoones oli väga mõnus olemine, läheks kindlasti uuesti ?

Kas nüüd saad veidi puhata või on juba järgmised pingutused ootamas?

Tunni pärast trenni minek ?, kui õlg okei, siis detsembris võistleks uuesti. Üks välisvõistlus oleks võimalik.

Ai kurjam, ei lasta sul üldse puhata. Aga suured tänud sõnade eest, parane hästi ja ole tubli, hoiame pöialt!

Davaika, teilegi tänud, üritan, olge te ka.


Kui sulle meeldis see postitus, siis ole meile meheks või naiseks ja jaga seda postitust ka sotsiaalmeedias.

Muidu, turvalist teed!

Meie seotust Mardiga ja tema teiste saavutuste kohta saate lugeda Mardi lehelt.


Loe lisaks