Carfox kolib suuremale äripinnale - Carfox - täisteeninduslik autoremonditöökoda

Jätkades Carfoxi veebilehe kasutamist, nõustud meie kasutajakogemuse parandamiseks mõeldud küpsiste ja nende kasutamise tingimustega. Loe lähemalt

CARFOX BLOG

Carfox kolib suuremale äripinnale

4 min lugemist

Kallid praegused ja tulevased kliendid. Meil on Carfoxis rõõm teatada, et oleme kolimas uuele ning suuremale äripinnale. Sellega seoses sulgeme oma uksed kolimiseks vahemikus 02.07-15.07 ning taasavame need uues asukohas 16.07.

Kuni juunikuu lõpuni on meie aadress endiselt Kadaka tee 70A. Alates juuli keskpaigast ootame aga Sind juba meie uude asukohta aadressiga Tähnase tee 1, mis asub Ülemiste linnakust vaid 3 km kaugusel.

Miks me kolime

Kolimine on alati olnud üks tülikas tegevus, kuid seekord teeme seda suure rõõmuga! Miks? Sest kolime uhiuuele modernsele ja palju suuremale äripinnale, mis võimaldab meil pakkuda senisest veelgi laiemat teenuste valikut.

Carfoxis pürgime alati parema kvaliteedi ning laiema teenuste valiku poole. Meie uus asukoht aitab tõsta mõlemat. Alates juuli algusest hakkame pesitsema Motor Center Peetri keskuses, mis paikneb kiiresti areneva ning kõrgelt hinnatud äri-, tööstus- ja elamupiirkonnas aadressiga Tähnase tee 1. Uus asukoht toob meid kesklinnale veelgi lähemale, olles Ülemiste City ärilinnakust kõigest 3km kaugusel.

Motor Center keskusest leiad lisaks Carfoxile ka teisi autohooldusega seotud teenusepakkujaid, mis lisab veelgi põhjuseid meie külastamiseks. Näiteks on Carfoxiga samas majas autopesula ning tehnoülevaatus ja kui kõht läheb tühjaks või soovid auto teeninduse ajal rahulikult tööd teha või ajakirju sirvida, siis on majas olemas ka oma kohvik.

Uued autoremondi teenused

Collaborative-fun-art-project-for-kids-painting-and-washing-a-car-together

Uus asukoht toob endaga kaasa ka mitmeid uusi teenuseid. Meie enam kui 600 m2 pinnale mahuvad ära erinevad uued ja uhked seadmed ning masinad. Ühe näitena on uhiuus ning kõikidele tänapäevastele standarditele vastav värvikamber, tänu millele saame taaskord pakkuda kere- ja värvitööde teenust.

Et suvi ei tuleks liiga ootamatult, siis hakkame taas pakkuma ka kliimasüsteemide hoolduse ja täitmise teenust. Nüüd jääb loota ainult heale ilmale.  

Oluliselt täieneb ka Carfoxi autodiagnostika võimekus. Uue asukohaga tulevad kaasa ka mitmed uued nii margipõhiseid kui ka universaalsed diagnostikaarvutid, tänu milledele saame mugavalt analüüsida ja seadistada ka kõige moodsamaid masinaid.

Nagu öeldakse, siis oma silm on kuningas. Seega astu meie juurest juuli keskpaigas läbi ja veendu ise.

Millal avame

Kuni juuni lõpuni leiad meid veel vanast asukohast aadressil Kadaka tee 70A. Kolimise tõttu oleme suletud vahemikus 02.07-15.07.

Oma uksed avame 16. juulil ja seda juba uuel aadressil Tähnase tee 1, Rae vald.

Vabandame tekkinud ebamugavuste pärast ja meeldivat taaskohtumist uuel aadressil.
Carfox

 


Loe lisaks